Home

Nu tot 21% korting op zonnepanelen!

De betaalde btw bij de aanschaf van zonnepanelen is nu aftrekbaar voor particulieren. Hiermee ontvangt u tot 21% btw terug van de belastingdienst. Lees meer.

Zonnepanelen

Tegenwoordig is de aanschaf van zonnepanelen bijzonder rendabel. De terugverdientijd ligt momenteel rond 8 jaar. Dat betekent dat u door onze uitstekende garanties van minstens 25 jaar, lang kunt genieten van gratis stroom. De investering die u doet, is afhankelijk van een aantal factoren. Ook het rendement van een zonne-energiesysteem kan verschillen per situatie. EnergieRemmers begrijpt dat u de juiste keuze wilt maken. Daarom bieden wij persoonlijk advies. Onze adviseurs staan graag voor u klaar. Geen snelle, anonieme online verkoop, maar een gedegen advies bij uw thuis of bedrijfspand.

Kwaliteit

Omdat een investering in zonnepanelen er een is voor de lange termijn, bieden wij alleen gegarandeerde kwaliteit. Onze toplijn is het merk Mage Solar. Duitse betrouwbaarheid, voor toch een scherpe prijs. Mage Solar biedt maar liefst 30 jaar rendementsgarantie. U bent dus verzekerd van langdurige opbrengst. Het andere merk in ons assortiment is Axitec Solar. Ook hier kiezen wij voor Duitse degelijkheid. De Axitec zonnepanelen onderscheiden zich door een productgarantie van maar liefst 12 jaar en een rendementsgarantie van 25 jaar.

Scherpe prijzen

Vergelijken op prijs kan bij de aanschaf in zonnepanelen erg lonend zijn. Het is daarbij echter wel van belang goed onderscheid te maken tussen de verschillende aanbieders. Onze prijs-kwaliteitverhouding is bijzonder aantrekkelijk. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maken wij graag een offerte op voor zowel de Mage Solar zonnepanelen, als die van Axitec Solar. U kunt op deze wijze een juiste beslissing nemen bij de aanschaf van uw zonne-energiesysteem.

Onze service

Omdat wij graag klaar staan voor onze klanten, bieden wij meer dan alleen zonnepanelen. Wij begeleiden u kosteloos bij de aanvraag van subsidie of aftrekposten voor uw bedrijf. Tevens zijn wij u van dienst bij het aanmelden van de teruglevering van uw zonnestroom, aanvragen van een nieuwe meter en groene financiering. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk, zijn wij totaalaanbieder. Zo kunt u ook bij ons terecht voor vragen over isolatie, duurzame verbouwing en bijvoorbeeld een oplaadpunt voor uw elektrische wagen. gratis-offerte-zonnepanelen